آخرین اخبار
کد مطلب: 76027
نقش صنعت و معدن در اقتصاد غيرنفتي
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 706

به گزارش سلام لردگان، مجيد جليل‌ سرقلعه نماينده مردم لردگان در مجلس شوراي اسلامي، در  يادداشتي در ابتدا به انتخابات شوراي شهر، سرنگوني هواپيماي مسافربري ايران توسط ناو آمريکايي و سپس به نقش صنعت و معدن در اقتصاد غيرنفتي پرداخت که در ذيل مي‌خوانيد:

ملاک انتخاب شهرداران، سياست‌هاي کلان نظام، ظرفيت قانوني براي امر شوراها، تدوين و به اجرا گذاشته و همچنين مردم شريف ايران به واسطه رايشان به مجلس شوراي اسلامي و نمايندگان مجلس بواسطه نظارتشان در مديريت شهري و روستايي در همه حوزه‌ها و ابعاد زندگي شهروندان عزيز اجماع دارند.

اعضاي شوراي اسلامي کلان شهرها و ديگر شهرهاي کشور بايد براي اين اجماع احترام قائل شوند و به دور از سياسي کاري و جناح بازي و در نظر گرفتن منافع فردي و گروهي شهرداراني را انتخاب که نظر اجماع کنندگان مورد نظر را تامين وبراي راي پاک مردم شريف ايران احترام قائل شوند.

سياسي کاري در مديريت شهري هم فرصت طلايي را زايل و هم امکانات انساني و مالي را هدر مي‌دهد، حق شهروندان است که نتيجه راي خود را در انتخاب شوراها و به دنبال آن انتخاب شهرداران به صورت ملموس حس کنند تا اميدي تازه در روح اجتماع و زندگي اجتماعي دميده شود و در نتيجه اين اميد آرامش و ثبات پديد آيد و به دنبال آن امنيت و به دنبال آن توسعه و پيشرفت حاصل شود.

 سرنگوني هواپيماي مسافربري ايران توسط ناو آمريکايي:

خصومت ايران و غرب به سال‌هاي قبل بازمي‌گردد، حدود ??? سال است که اين دشمني در حوزه‌هاي مختلف و بر اساس منافع ملي آنها بروز و ظهور دارد، قبل از انقلاب در حمايت از سلسله پهلوي و کودتاي سقوط مصدق نقطه اوج دشمني آنها با اسلام و ايران مصداق روشني به حساب مي‌آيد، با ظهور امام(ره) و انقلاب اسلامي، جبهه غرب غافلگير شد وتمام حمايت خود را از رژيم پهلوي دوم به کار گرفت ولي موج خروشان جوانان و مردم شريف ايران اين فرصت را آنها گرفت.

امام(ره) از بدو رهبري اين هشدار را به مردم داد که هرچه بدبختي داريم از جانب آمريکا، اسراييل و انگليس است و چون متوجه شدند امام و مردم به هيچ وجه کوتاه نخواهند آمد دست به انواع توطئه‌ها زدند.

جبهه نفاق و ليبراليسم کور از اول انقلاب توسط آنها بسرکردگي منافقين و بني‌صدر حمايت شد جنگ تحميلي عليه ايران را با اجماع بي‌سابقه‌اي و با همکاري کشورهاي مختلف و ارتجاع عرب به سرکردگي رژيم بعث و صدام حسين تدارک ديدند. قطع‌نامه رسمي سازمان ملل متحد توسط آنها پاره و ناديده گرفته شد، چنانچه فشار بي‌سابقه‌اي به جبهه کفر و غرب وارد آمد که صدام به تنهايي توان اداره جنگ را نداشت، ناچارا آمريکا به صورت مستقيم وارد کار و زار شد و هواپيمايي مسافربري ايران را خلاف تمام معاهدات هوايي بين‌المللي مورد هدف ناو خود قرار داد و نشان داد که عمق دشمني او و يارانش با ملت شريف ايران بيش از تصور است و براي ملت ايران و جهانيان ثابت شد که اين دشمني ادامه دارد. بعد از آن اين دشمني به بهانه‌هاي مختلف ادامه پيدا کرد، انتخابات رياست‌جمهوري، بحث هسته‌اي و ... حتي اگر به نفع جبهه غرب تمام شود آنها دست از سر اين ملت برنخواهند داشت و هدف آنها عدم پيشرفت ملت ايران در عرصه‌هاي مختلف است. سالگرد اين حادثه را به روح امام، رهبر معظم انقلاب، مردم شريف ايران و بازماندگان محترم آنها تسليت عرض مي‌نمايم.

 نقش صنعت و معدن در اقتصاد غيرنفتي:

اقتصاد غيرنفتي بايد قبل ا زبروز اين مشکلات در اين کشور تحقق پيدا مي‌کرد. مقتضيات انقلاب تهديدهاي همه جانبه و کشمکش‌هاي سياسي در کشور تاکنون اجازه چنين تحولي را در عرصه اقتصاد ندارد يا اينکه اين روند به کندي پيش مي‌رود با توجه به اينکه منابع فسيلي و ميعانات نفتي و گازي عمر چنداني ندارد بايد هرچه سريع‌تر دولت‌ها دست به کار اين انقلاب شوند و درآمدهاي نفتي چون تحت تاثير معادلات سياسي، اقتصادي جهان منطقه‌اي و داخلي هستند، نوسان آن اثر مخربي در حوزه‌هاي ديگر دارد.

بنابراين درآمدهاي ديگر بايد در کنار درآمد نفت باشد تا اين نوسان‌ها نتوانند کشور را با مشکل اقتصادي مواجه کنند، کشاورزي چون شغل اصلي مردم ايران است و بخش مهمي از توليد و اشتغال را تحقق مي‌بخشد و همچنين نياز زيرساخت‌هاي پرهزينه ندارد و همچنين لوازم اوليه زندگي را سر و سامان مي‌دهند، بايد درآمد آن و توليدات و مشاغل جانبي آن به کمک صنعت نفت بيايد و همچنين صنعت و معدن به‌خصوص صنايع ما که بخش مهمي از اشتغال، توليد و صادرات را به عهده دارد و معدن که بخش مهمي از اشتغال و توليد مواد اوليه کارخانجات را به عهده دارد نقش بي‌بديلي در اقتصاد غيرنفتي دارند تا دولت ما در اين مسير قدم‌هاي اساسي را برندارد ما همچنان گرفتار اقتصاد نفتي هستيم و همچنان نوسان بازار، معادلات مختلف تاثير مخرب خود را در حوزه‌هاي مختلف کشور به‌خصوص اقتصاد و سياست برجاي خواهد گذاشت، دولت آينده بايد اهتمام به بخش کشاورزي و صنعت و معدن را با جديت و با تشکيل کابينه‌اي متخصص در اين راستا در رأس برنامه‌هاي خود قرار دهد./

پايان پيام

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس